top of page

Våre tilbud

Vi tilbyr en rekke spennende tjenester og arrangementer som passer for både bedrifter og privatpersoner. Melnes Gård er det ideelle stedet for å skape uforglemmelige opplevelser og arrangementer i landlige omgivelser. Her er noen av våre populære tilbud.
 

Våre overnattingsfasiliteter kan romme 50-60 personer, slik at du kan nyte oppholdet ditt i rolige omgivelser og få mest mulig ut av arrangementet.

For mer informasjon om våre tilbud, priser og tilgjengelighet, ta kontakt med oss på post@melnesgard.no eller ring 92292011. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape et minneverdig arrangement!

Undervisning/foredrag

Vi tilbyr undervisning og foredrag for både bedrifter og privatpersoner. Enten det er behov for opplæring, motivasjon eller kunnskapsdeling, kan vi stille med erfarne foredragsholdere. Alternativt kan dere ta med deres egen foredragsholder til våre flotte lokaler.

2

Events med gård og lokalt preg

Melnes Gård er det perfekte stedet for å arrangere events med gård og lokalt preg. Vi kan tilby transport til gården i våre biler, og dere vil få oppleve historien bak motorkjøretøyene våre samt andre unike opplevelser på gården.

3

Utleie til TV-sendinger

Vi tilbyr utleie av våre flotte lokaler til TV-produksjoner. Med sin rustikke sjarm og naturskjønne omgivelser, gir Melnes Gård et ideelt bakteppe for TV-sendinger og innspillinger.

4

Selskapsutleie

Feire dine spesielle anledninger hos oss! Vi tilbyr utleie av våre lokaler for selskaper som konfirmasjoner, bryllup, 50-års lag og mer. Skap minner i våre unike omgivelser og nyt den landlige atmosfæren.

5

Webinar og podkaster

Vi har et profesjonelt studio tilgjengelig for å spille inn webinarer og podkaster. Ta dine digitale arrangementer til neste nivå med våre moderne fasiliteter og støtte.

6

Kursvirksomhet for hund og mennesker

Vi har lang og bred erfaring med å arrangere hunde-arrangementer, kurs og annen opplæring. Enten det er hundetrening, konkurranser eller generell opplæring, kan vi skape skreddersydde kurs for deg og din firbente venn.

7

Kurs og seminarer for bedrifter

Vi tilbyr også kurs og seminarer skreddersydd for bedrifter. Våre fasiliteter og landlige omgivelser gir en inspirerende atmosfære for læring og teambuilding.

IMG_0575.jpg

Nye opplevelser og minner

Vi er trygge på at du vil huske at du besøkte Melnes Gård. Arrangementer i særklasse!

bottom of page