top of page

Jan Geir Marring og Tanja Solstad Marring er et dynamisk ektepar som sammen driver Melnes Gård med lidenskap og dedikasjon. Deres felles innsats har gjort gården til en unik destinasjon for en rekke aktiviteter og opplevelser.

Geir har oppnådd stor suksess gjennom sitt engasjement som grunnlegger av Oslo Hundeskole i 1992 og som en anerkjent ekspert innen hundetrening. Han har også etablert en vellykket veterinærkjede og har delt sin kunnskap gjennom deltakelse i ulike TV-programmer. Geir bringer med seg en bred erfaring og ekspertise innen dyrehelse og omsorg.

Tanja, som deler eierskapet av gården sammen med Geir, spiller en avgjørende rolle i driften av Melnes Gård. Hun er hjernen bak konseptene Barn&Hund, avlastningsleirene og selskapet Folk og Fe. Tanja har en dyp forståelse for betydningen av dyreterapi og har skapt unike programmer og tjenester som tilbyr terapeutiske aktiviteter og opplevelser for barn og deres firbente venner. Hennes engasjement for å skape positive og meningsfulle opplevelser for både mennesker og dyr har vært en sentral del av Melnes Gårds suksess.

Sammen driver Geir og Tanja Melnes Gård med stort engasjement. Gårdene deres fungerer som hjem for dem, samtidig som de er vertskap for ulike virksomheter og aktiviteter. Gjennom sin dedikasjon og innsats har de skapt en inn på tunet-gård, hvor mennesker i ulike situasjoner kan nyte godt av den terapeutiske effekten og opplevelsene som gårdsaktiviteter kan tilby.

Nylig har paret også kjøpt og restaurert en nabogård som nå er klar til å være vertskap for events, arrangementer og selskaper. Deres visjon om å skape minneverdige opplevelser for mange mennesker gjenspeiles i den nylig restaurerte gården.

Med deres kombinerte erfaring, lidenskap og engasjement er Geir og Tanja en kraftfull duo som står bak suksessen til Melnes Gård. Deres bidrag har gjort gården til en unik destinasjon som tilbyr en rekke aktiviteter, opplevelser og terapi for både mennesker og dyr.

Om oss

Melnes Gård
Geir Marring
Tanja Solstad Marring

Vil du arrangere ditt arrangement hos oss?

Vi kan bistår med en stor variasjon av arrangementer. Alt fra små selskap til TV-innspillinger og mye mer. 

Du kan også leie vårt webinar/podkastrom alene eller som en del av en større event. 

Ingen arrangementer for store, eller for små!

Ta kontakt for pris og diskusjon rundt løsninger!

post@melnesgard.no eller 922 92 011

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page